Cautare

Finantare

Leasing pentru echipamente agricole impreuna cu

 

 

 

Prime Agriculture s.r.l. vine in intimpinarea clientilor sai deschizand o colaborare cu IdeeaLeasing pentru a va oferi servicii de finantare avantajoase, la o dobanda de doar 0,99%.  

 

IdeeaLeasing are 15 ani de experienta in oferirea serviciilor de finantare, asigurand premisa ca pot oferi solutii de finantare potrivite pentru planurile dumneavoastra.

 

Apeland la serviciile de finantare, va puteti permite achizitionarea celor mai diverse tipuri de utilaje agricole. Exista solutii de finantare conforme cu subventiile din bugetul national sau cele obtinute de la UE. Expertiza IdeeaLeasing in recunoasterea privind caracterul sezonier al acestei industrii, are avantajul consilierii pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de programe cu plati adaptate (plati diferite iarna fata de platile de vara, spre exemplu).

Aceste servicii de finatare agricultura sunt la dispozitia clientilor atat persoane juridice, cat si persoane fizice autorizate.

 

Finantarea agriculturii are scopul de a minimiza sarcina financiara a afacerii dumneavoastra pe perioada de rambursare.

 

De retinut:

 

 

Prime Agriculture s.r.l. cauta incontinuu sa perfectioneze serviciile in agricultura pentru a oferi clientilor sai tot sprijinul posibil.

Multumim ca apelati la serviciile noastre!

Marsat S.A / Cozmesti, jud. Iasi
INSTALATIE USCARE CEREALE
Am furnizat clientului o instalatie de uscare complet automatizata.
Heliantus Agra / Baraganul, jud. Braila
INSTALATIE DEPOZITARE SEMINTE
S-a livrat si montat o instalatie compusa din patru silozuri cu capacitatea de 200 m3 si echipamentele de transport aferente, transportoare cu lant si elevatoare cu cupe.