Cautare

Uscator mobil cereale - PEDROTTI

CERE OFERTA
Home » Produse » Uscatoare cereale » Uscator mobil cereale - PEDROTTI

USCATOR MOBIL PENTRU CEREALE - PEDROTTI

 

 

Aceste uscatoare incorporeaza o tehnologie de neegalat, fiind dezvoltate pentru a satisface orice fel de característica in domeniul uscarii cerealelor

 

Un uscator mobil cu ardere directa, actionat atat electric cat si la PTO-ul tractorului, un echipamnet versatil si flexibil, adaptabil oricarui tip de aplicatie.

 

Uscatorul mobil FERMIER, montat pe un șasiu, se compune dintr-un cilindru (manta) exterior perforat, telescopic (sau fix), cu partea inferioară conică, și dintr-un cilindru tot perforat, de diametru mai mic, cu partea superioară conică, așezat în interiorul cilindrului exterior. Între cei doi cilindri se formează spațiul de uscare. Cilindrii sunt din tablă de oțel inox. În timpul funcționării, șasiul este susținut de picioarele de sprijin reglabile. Cerealele ajung în spațiul de uscare dintre cei doi cilindri prin intermediul unor transportoare cu melc - unul de alimentare și altul central. Amestecarea cerealelor se realizează cu ajutorul unui melc vertical din oțel, care are ca sarcină suplimentară și golirea uscătorului după terminarea procesului de uscare. În partea superioară a acestui melc este fixată o placă de sită, care se poate schimba. Prin sita cu orificii de diferite mărimi se elimină boabele sfărâmate și semințele de buruieni. Echipamentele necesare pentru producerea căldurii și a aerului sunt așezate pe șasiu, în afara cilindrilor. Carcasa arzătorului și a ventilatorului este din oțel vopsit. Coșul este realizat din tablă de oțel inox izolat, rezistent la temperaturi înalte. Ventilatorul exhaustorului de praf este fixat tot pe șasiu, iar hota de aspirație pentru praf este fixată deasupra melcului central. 

 


 

MODELE DISPONIBILE

 

SERIA BASIC  cu capacitati cuprine intre 12 m3 si 19 m3 telescopic

 

 

SERIA SUPER cu capacitati cuprinse intre 17 m3 si 23 m3 telescopic

 

 

 


 

DOTARE STANDARD

 


 

 

uscator mobil cereale
uscator mobil cereale
Marsat S.A / Cozmesti, jud. Iasi
INSTALATIE USCARE CEREALE
Am furnizat clientului o instalatie de uscare complet automatizata.
Heliantus Agra / Baraganul, jud. Braila
INSTALATIE DEPOZITARE SEMINTE
S-a livrat si montat o instalatie compusa din patru silozuri cu capacitatea de 200 m3 si echipamentele de transport aferente, transportoare cu lant si elevatoare cu cupe.