Cautare

Uscator cu banda pentru biomasa

CERE OFERTA
Home » Produse » Uscatoare cereale » Uscator cu banda pentru biomasa

USCATOR CU BANDA - PERRY

SOLUTIE OPTIMA PENTRU BIOMASA SI DESEURI

 

 

Uscatorul cu banda Perry poate fi alaturat unei varietăți de echipamente de manipulare a cerealelor pentru a alimenta și descarca uscătoarele, inclusiv: transportoare cu lant, elevatoare cu cupe si racleti, snecuri, si alte tipuri de echipamente.

 

Uscatorul cu banda Perry este ideal pentru aceste materiale:

Lemn - Rumegus - Pelete - Alte pelete de furaje - Praf de lemn - Piatra de biomasa - Miscanthus si bagasse - Plante combinate - Fasole si boabe de soia - Materie reciclatata - Nisip de canalizare si digestat - felii - compost - bumbac respinge - alimente pentru animale de companie extrudate - chipsuri moi bine măcinate - iarbă - semințe de iarbă - coajă de portocală - granule de celuloză - deșeuri solide mărunțite - plastic granulat și mărunțit -

Uscarea în mod tradițional a acestor tipuri de materiale a fost realizată prin uscătoare cu tobă rotativă, însă această metodă are multe dezavantaje, printre care:

 

 

Uscatorul cu banda Perry depășește toate aspectele enumerate mai sus, fiind eficient din punct de vedere economic datorită temperaturii de funcționare mai scăzute și oferind posibilitatea de a recupera căldura reziduală.


 

Uscarea pentru biomasă

 

Este foarte probabil ca materialele dvs. din biomasă să aibă un conținut redus de apă înainte să le poți folosi:

• Asigurați eficiența optimă de încălzire a materialului, inclusiv o temperatură mai mare a flăcării.

• Preveniți combustia incompletă a combustibilului care duce la emisii de gudron și creozot.

• Împiedicați coroziunea hornului prin recondensarea apei.

• Îmbunătățirea eficienței transportului și stocării materialului.


 

Puncte cheie

 


 

Design general

 

Construcție din oțel zincat modular disponibilă în lățimi de 1,5m, 2,2m și 3m. Uscătorul poate fi mărit în lungime în trepte de 1m de la 8,5m la 38,5m (inclusiv unitatea de angrenare). Înălțimea suprapusă a uscătorului depinde de sursa de căldură aleasă.


 

SURSE DE CALDURA DISPONIBILE

 

SCHIMBĂTOARE DE CALDURA

 

Acestea sunt utilizate în mod obișnuit pentru aplicații în care este disponibilă o sursă de căldură din biomasă, cum ar fi boilerele cu aschii de lemn pentru a produce apă fierbinte sau dacă există o sursă de căldură cu abur disponibilă.

Uscătorul poate fi adaptat pentru a accepta schimbătoarele de căldură existente ale clientului, dacă este necesar.


 

ARZATOR PE MOTORINA SAU GAZ

 

Dacă este necesară o sursă separată de căldură, se poate utiliza un arzator cu ardere directă cu combustibil diesel, kerosen, GPL sau gaz natural. Alternativ, un schimbător de căldură cu același arzător poate fi utilizat pentru încălzire indirectă, dacă este necesar.


 

SPECIFICATII BANDA TRANSPORTOARE

 

Curea din polimer țesut

 


 

Opțiuni

 

 


 

Panoul de control PLC

 

Panoul de control Perry PLC este unic prin faptul că vă arată o schema completa pe ecran a uscătorului dvs., făcându-l unul dintre cele mai simple panouri de comandă disponibile pe piață.

 

Cu noua noastră aplicație disponibilă în iTunes și Google Play, puteți să vă operați uscătorul de oriunde de unde primiți un semnal, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă supravegheați, puteți, de asemenea, primi alerte și actualizări de e-mail și text trimise direct pe telefonul dvs. pentru a vă asigura că totul este bine. (Necesită ca panou sa fie conectat la internet)

 


 

Diagnostic

 

Istoricul uscătorului este înregistrat, iar ecranele de intrare și ieșire afișează condițiile panoului curent pentru a ajuta la diagnosticarea defecțiunilor.


 

Conectivitate Internet

  

 

uscator banda biomasa
uscator banda biomasa
uscator biomasa
uscator biomasa
uscator biomasa
uscator biomasa
uscator biomasa
uscator biomasa
banda uscator
banda uscator
uscator cu banda
uscator cu banda
uscare biomasa
uscare biomasa
uscare biomasa
uscare biomasa
uscator biomasa
uscator biomasa
uscator cereale
uscator cereale
Grup de producatori agricol Bihor srl/ Oradea
banda transportoare cereale, banda cereale, banda transportoare mobila, transport cereale, benzi transportoare, benzi transportoare mobila
Livrare si montare banda transportoare profesionala. Incarcare si descarcare cereale.
Marsat S.A / Cozmesti, jud. Iasi
INSTALATIE USCARE CEREALE
Am furnizat clientului o instalatie de uscare complet automatizata.