Cautare

Transportor cu lant

CERE OFERTA
Home » Produse » Transportoare cereale » Transportor cu lant

MANIPULARE SI TRANSFER CEREALE

 

CAPACITATI DISPONIBILE DE PANA LA 1000 t/h

 

 

Transportoarele cu lant, seria PERRY ENGINERING sunt de tip industrial, opereaza la viteza mica, avand un rulaj silentios, ceea ce le face potrivite pentru toate tipurile de seminte si cereale.  


 

Transportorul cu lant cu clapele laterale (razuitoare) gliseaza de-a lungul interiorului, printr-un canal de sectiune dreptunghiulara. Materialul circula cu acceasi viteza formând o masa omogena, lantul fiind sustinut de masa transportoare.

 


 
Perry de la Oakley Ltd are o experiență de 70 de ani în producția de echipamente de manipulare și uscare a cerealelorși suntem atât de încrezători în calitatea produselor noastre astfel ca toate transportoarele pentru cereale (până la 60tph inclusiv) au acum o garanție de 10 ani pentru perforare
* Această garanție de 10 ani înseamnă i că investiția dvs. este garantată să dureze, astfel încât să puteți instala utilajele lui Perry știind că ați făcut alegerea potrivită.

 

 

transportor cu lant
transportor cu lant
transportor cu lant
transportor cu lant
transportor cu lant
transportor cu lant
transportor cereale
transportor cereale
Grup de producatori agricol Bihor srl/ Oradea
banda transportoare cereale, banda cereale, banda transportoare mobila, transport cereale, benzi transportoare, benzi transportoare mobila
Livrare si montare banda transportoare profesionala. Incarcare si descarcare cereale.
Marsat S.A / Cozmesti, jud. Iasi
INSTALATIE USCARE CEREALE
Am furnizat clientului o instalatie de uscare complet automatizata.