Cautare

Snec cu cantar insacuire

CERE OFERTA
Home » Produse » Transportoare cereale » Snec cu cantar insacuire

INSTALATIE INSACUIRE WE 50 III

Capacitate maxima 7 t/h in saci de 50 kg

 

 

 

Mașina electronică de cântărire și ambalare WE-50 III este un dispozitiv de ultimă oră pentru cântărirea precisă și rapidă a anumitor materiale granulare si pulverulente. Este o mașină excelentă pentru ambalarea taratelor, a făinii de rapiță, a porumbului, graului tratat, etc.

Dispozitivul de alimentare reprezinta un transportor elicoidal cu viteză variabilă de rotație (sistem cu patru viteze).

Sistemul de cântărire de ultimă oră integrat cu dispozitivul de alimentare vă permite să cântăriți cu precizie și rapid, lotul de produse dorit. O scădere semnificativă a vitezei de rotație a transportorului în momentul cântăririi finale, face posibilă obținerea unui rezultat satisfăcător de cântărire a produselor ambalate.

Această mașină de cântărire și ambalare poate fi folosită ca si singur dispozitiv sau ca parte a unei linii de producție completa. Sistemul WE-50 III, în combinație cu buncarul KPS-1 și o mașină de colectare saci, PT-1 (dotata cu masina de cusut), oferă o linie modernă și fiabilă de cântărire și de ambalare pentru diferite tipuri de materiale în vrac. Va oferim , de asemenea , aceeași mașină in varianta din oțel inoxidabil.


 

Avantaje si beneficii

 


 

Specificatii tehnice

 


 

 

insacuire cereale
insacuire cereale
insacuire cereale
insacuire cereale
insacuire cereale
insacuire cereale
insacuire cereale
insacuire cereale
insacuire produse
insacuire produse
Marsat S.A / Cozmesti, jud. Iasi
INSTALATIE USCARE CEREALE
Am furnizat clientului o instalatie de uscare complet automatizata.
Heliantus Agra / Baraganul, jud. Braila
INSTALATIE DEPOZITARE SEMINTE
S-a livrat si montat o instalatie compusa din patru silozuri cu capacitatea de 200 m3 si echipamentele de transport aferente, transportoare cu lant si elevatoare cu cupe.