Cautare

Trior curatare cereale

CERE OFERTA
Home » Produse » Curatitoare cereale » Trior curatare cereale

TRIOR SEMINTE CEREALE

 

Cilindrii alveolari sunt utilizați pentru a separa semințele în funcție de lungimea lor, pentru standardizarea semințelor. Cilindrii  pot fi reglați în mai multe moduri și cu o ajustare adecvată se poate obtine un grad ridicat de curatare a cerealelor.

 

Cilindrul de indentare - TRIORUL - este utilizat pentru sortarea pe lungime a tuturor materialelor granulare, cum ar fi grâul, ovăzul, semințele fine, pentru separarea tulpinilor de semințele de floarea soarelui și a semințelor de sfeclă și pentru separarea impurităților nedorite de produs lung sau scurt. Dimensiunea boabelor poate varia între 1,0 mm și 24 mm. 


 

Produsul trece de la carcasa în interiorul cilindrului rotativ, capacul căruia este prevăzut cu alveole idimensionate in functie de natura produsului curatat. Boabele care se încorporează în alveole vor fi transportate și, după o anumită distanță, vor fi descărcate de o spira spre evacuare.

 

Toate granulele care sunt mai mari decât alveolele vor rămâne în interiorul triorului și vor fi transportate la ieșirea din carcasa. În funcție de gradul necesar, produsul primit va fi sortat în funcție de rotunjime sau lungime.

 

Disponibil în diverse dimensiuni și modele cu capacități de la 3 până la 12 t / h (calculat cu greutatea specifică a produsului 0,78 t / m3).


 

 

trior cereale
trior cereale
trior cereale
trior cereale
triorare seminte
triorare seminte
trior instalatie seminte
trior instalatie seminte
trior seminte cereale
trior seminte cereale
Marsat S.A / Cozmesti, jud. Iasi
INSTALATIE USCARE CEREALE
Am furnizat clientului o instalatie de uscare complet automatizata.
Heliantus Agra / Baraganul, jud. Braila
INSTALATIE DEPOZITARE SEMINTE
S-a livrat si montat o instalatie compusa din patru silozuri cu capacitatea de 200 m3 si echipamentele de transport aferente, transportoare cu lant si elevatoare cu cupe.