Cautare

Selector cu trior CSC1200

CERE OFERTA
Home » Produse » Curatitoare cereale » Selector cu trior CSC1200

Selector cu trior incorporat

 

CSC 1200X600

 

Echipamentele seria CSC sunt utilizate pentru slectarea precisa a semințelor, de ex. cereale, seminte oleaginoase, seminte fine (iarba si seminte vegetale).

 

Standardul ridicat de curățare este obținut printr-o combinație idela intre procesul de screening, a sistemului de aspirație a aerului și a bateriilor triorului.

 

Avantaje

 


Descriere


Produsul este mutat din buncărul de intrare prin conducta de pre-aspirație. Pleasva, coaja și praful sunt separate aici. După aceea, produsul este transportat în compartimentul sitelor. Sita superioara separă particulele mari și grosiere. Sita superioara este curățata cu unui agitator. Micile particule sunt separate de sita inferioara . O linie de perii curăță sita de jos. Produsul curatat este transportat prin conducta de aspirație finală. Reziduurile suplimentare cu densitate mai mică sunt separate acolo de fluxul de aer. Produsul curățat este transportat la bateriile triorului, unde se refuză scurt, de ex. boabele sparte și semințele de buruieni rotunde sunt respinse. Semințele curățate sunt transportate la dispozitivele de ambalare de pe cilindrul indentat și pot fi ambalate aici.

 

Construcție 

 

Curățitorul cu site si aspiratie este echipate cu un buncăr de intrare, o conductă de aspirație pre- și finală cu camere de decantare, un compartiment cu doua niveluri de site. Diferitele componente ale echipamentului (buncăr de intrare, compartimente pentru site, ventilator etc.) sunt operate de un sistem cu curea în V cu motor electric.

 

Echipare standard

 


Opțiuni

 

selector cu trior
selector cu trior
selector seminte
selector seminte
selectare cereale
selectare cereale
selector cu trior
selector cu trior
selector cu trior
selector cu trior
selector cereale
selector cereale
selector cereale
selector cereale
Grup de producatori agricol Bihor srl/ Oradea
banda transportoare cereale, banda cereale, banda transportoare mobila, transport cereale, benzi transportoare, benzi transportoare mobila
Livrare si montare banda transportoare profesionala. Incarcare si descarcare cereale.
Marsat S.A / Cozmesti, jud. Iasi
INSTALATIE USCARE CEREALE
Am furnizat clientului o instalatie de uscare complet automatizata.