Cautare

Selector cereale PSC5

CERE OFERTA
Home » Produse » Curatitoare cereale » Selector cereale PSC5

SELECTOR CU SITE PLANE PENTRU SEMINTE – PSC5

 

 

Cu ajutorul selectorului PSC 5 semintele si cerealele sunt curatate si selectate prin intermediul sistemului de absorbtie cu aer, cat si cu ajutorul ceor doua randuri de site plane. Datorita gamei complete de site de selectare disponibile, selectorul PSC poate fi utilizat pentru orice tip de cereale sau seminte. Trebuie retinut faptul ca alegerea tipului de site care sunt instalate in corpul selectorului, determina atat capacitatea selectorului, cat si cantitatea de impuritati eliminata.

Primul rand de site retine cerealele selectate, in felul acesta tipul de perforatii utilizat, determina cantitate de corpuri straine eliminate.

Datorita sistemului revolutionar care permite reglarea capacitatii de selectare, selectorul PSC 5 poate ajunge pana la capacitati de 8 t/h, in cazul curatarii grosiere.

Cu ajutorul selectorului PSC 5, veti putea selecta diferite tipuri de seminte si cereale, de la seminte de lucerna pana la mazare, rapita si alte seminte mici.


 

Echipat standard cu site pentru grau (sau orice alta cultura la alegere), ventilator aspiratie, ciclon linistire praf si instalatie electrica

 


 

Specificatii tehnice

 


OBS: capacitatile sunt calculate in functie de densitatea graului -  0,78 t/m3, umiditate 14%, impuritati 2%


 

Dotare standard

 


 

AVANTAJE ECHIPAMENT

 

Două faze  de curățare multumita dipsunerii sitelor

Produsul cu impurități intră prin intermediul gravitației. Sistemul  cu contragreutate permite uniformizarea debitului de cereale, astfel incat sa poata fi patruns cu  usurinta de fluxul de aer, care are ca rol eliminarea impuritatilor usoare (praf si pleava).  Apoi intră în carcasa  care conține sitele perforate, instalate astfel incat sa permita o curatare intensiva a cerealelor. Sita superioară separa produsul de impurități mari  iar sita inferioară împarte produsul dorit de impuritățile fine. Același proces are loc si în cazul celui de-al doilea nivel de site.  Înainte de a ieși curate,  cerealele sunt  trecute printr-un decelerator unde un flux de aer elimina particulele mai ușoare . Acestea sunt trimise la un ciclon sau alternativ la un filtru cu saci.

 

Sitele selectorului pot fi schimbate daca beneficiarul va dori selectarea altui tip de seminte/cereale.

Selectorul este echipat in varianta standard cu site pentru grau si ventilator aspiratie praf si pleava


 

selector cereale
selector cereale
selector cereale
selector cereale
selectoare cereale
selectoare cereale
selector cereale
selector cereale
selector seminte
selector seminte
Grup de producatori agricol Bihor srl/ Oradea
banda transportoare cereale, banda cereale, banda transportoare mobila, transport cereale, benzi transportoare, benzi transportoare mobila
Livrare si montare banda transportoare profesionala. Incarcare si descarcare cereale.
Marsat S.A / Cozmesti, jud. Iasi
INSTALATIE USCARE CEREALE
Am furnizat clientului o instalatie de uscare complet automatizata.