Cautare

Selector cereale MINIPRA

CERE OFERTA
Home » Produse » Curatitoare cereale » Selector cereale MINIPRA

CURATITOR CEREALE - MINI PRA

 

Cu ajutorul curatitorului de cereale MINI - PRA, semintele si cerealele sunt curatate prin intermediul sistemului de absorbtie cat si cu ajutorul sitelor tamburului rotativ interior. Datorita gamei complete de site de selectare disponibile, curatitorul MINI PRA poate fi utilizat pentru orice tip de cereale sau seminte.

Sitele de pe tamburul exterior retin cerealele selectate, in felul acesta tipul de perforatii utilizat, determina cantitate de corpuri straine eliminata.

Datorita sistemului revolutionar care permite reglarea capacitatii de selectare (ajustarea tamburului pe inaltime), curatitorul poate ajunge pana la capacitati de 2 t/h, in cazul curatarii grosiere.

Cu ajutorul curatitorului, veti putea curata diferite tipuri de seminte si cereale, de la seminte de lucerna pana la mazare, rapita si alte seminte mici.

Echipamentul vine dotat in variant standard cu site pentru grau, ciclon linistire praf si ventilator care are scop eliminarea gozurilor si impuritatilor usoare (praf, sparturi, paie).


 

Specificatii tehnice

 


 

Componenta ehipament

 


 

 

selector cereale
selector cereale
selector cereale
selector cereale
selector cereale
selector cereale
selector cereale
selector cereale
Marsat S.A / Cozmesti, jud. Iasi
INSTALATIE USCARE CEREALE
Am furnizat clientului o instalatie de uscare complet automatizata.
Heliantus Agra / Baraganul, jud. Braila
INSTALATIE DEPOZITARE SEMINTE
S-a livrat si montat o instalatie compusa din patru silozuri cu capacitatea de 200 m3 si echipamentele de transport aferente, transportoare cu lant si elevatoare cu cupe.