Cautare
banda transportoare cu carucior

Banda transportoare incarcare magazii cereale


19.02.2019

BENZI TRANSPORTOARE CU CARUCIOR DEVERSOR

INCARCARE MAGAZII CEREALE

 

 

Benzile transportoare sunt ideale pentru transportul produselor granulare și pulverulente atat  orizontal cat si înclinat. Avantajele acestor transportoare sunt puterea instalată limitată cat si  lipsa pierderilor de produs (spargere).

 

Structura în întregime din oțel galvanizat, dotata cu role de antrenare din cauciuc și tensionarea benzii cu surub sau contragreutate.

 

Banda transportoare cu descărcare cu deversor stanga – dreapta (TRIPPER) este formata în principal dintr-o bandă transportoare fixa  și o structură mobilă care permite descarcarea produsului (stanga - dreapta), astfel incat sa se eficientizeze cat mai mult spatiul de depozitare. Căruciorul deversor este prevăzut cu conducte de evacuare astfel ca produsul poate fi descărcat in orice punct de-a lungul întregului traseu al benzii transportoare.

 

Benzile transportoare pot fi dotate suplimentar si o banda transversala de descarcare, astfel incat cerealele sa poata fi incarcate cat mai uniform, si sa fie atinsa capacitatea maxima de depozitare in magazieI.

 

Putem furniza benzi transportoare cu lungimi de pana la 150 m/l si capacitati de pana la 500 t/h.

 

Pentru detalii si oferte personalizate, nu ezitati sa ne contactati.

Echipa Prime Agriculture

Banda transportoare/Oradea
banda transportoare cereale, banda cereale, banda transportoare mobila, transport cereale, benzi transportoare, benzi transportoare mobila
Livrare si montare banda transportoare profesionala. Incarcare si descarcare cereale.
Uscator cereale/Cozmesti, jud. Iasi
INSTALATIE USCARE CEREALE
Am furnizat clientului o instalatie de uscare complet automatizata.