Cautare

Tuburi aerare cereale AIRSTOCK

CERE OFERTA
Home » Produse » Aerare cereale » Tuburi aerare cereale AIRSTOCK

SISTEM AERARE CEREALE -  AIRSTOCK

 

 

Cu o abordare diferita fata de majoritatea concurentilor nostri, am patentat un nou mod de aerare al cerealeor, respectiv SISTEMUL AIRSTOCK, care impune ca si solutie, aspiratia aerelului cald din masa de cereale.

Coloanele speciale de aerare au un sistem de perforatii unic pe piata de profil, astfel incat dispunerea canalelor de aer, este special proiectata iar gaurile bazei perforate nu se pot obtura cu cereale fiind astfel diminuata capacitatea de aerare a sistemului.

 

În ceea ce privește coloane noastre de ventilatie , noi preferam modul de lucru prin  aspirație ( în opoziție cu sistemul de suflare a aerului in masa de cereale). Cu coloanele , puteți aerisi în fiecare depozit de profil cu ușurință, fără a face nici o modificare  structurala a amplasamentului . Au fos si situatii, cand am adapta tcoloanele de aerare in celule rotunde , insa  95% din instalari sunt realizate in depozitele orizontale.

 

Principiul este simplu . Trebuie doar să montezi coloanele pe teren inainte de a umple hala cu cereale, prin fixarea în jurul bazei  coloanei un strat de 50cm de cereale, pentru a menține coloanele drepte. In general , realizam o proiectie a halei,  pentru a indica amplasarea coloanelor în clădire . Coloanele de aerare se monteaza progresiv cu umplerea depozitului. Pentru a ventila cerealele, doar se monteaza ventilatoarele in partea de sus a coloanelor iar procesul de ventilare este initiat (de preferat atunci când diferența dintre temperatura ambiantă și temperatura de cereale este de aproximativ 8 - 10 de grade) .

 

Avantajul principal al  aspirației aerului cald din masa de cereale este ca aerul trece direct prin cereale insa  atunci când se utilizează un sistem de suflare aerul trece mai întâi prin rotorul motorului și ia câteva grade. Cu sistemul nostru de ventilație, aerul trece mai întâi prin cereale și ulterior prin rotor. Avantajul coloanele verticale este că veți vedea mereu coloanele astfel ca nu se pot deteriora atunci când se face incarcarea si descarcarea depozitului.


 

AVANTAJE PRODUS:

 


 

Modele disponibile cu dimensiuni pe inaltime cuprinse intre 2,5 si 12m

Diametru baza perforate curpinsa intre 300 so 350 mm

Diametru tub perforat 200 mm

Dimensiune baza perforate intre 1 si 1,2m

Motoare disponibile de 1,1 kw si 2,2 kw (in functie de inlatimea tubului de aerare)

Capacitate de absorbtie aer cald 2500 mc/h si 4080 mc/h


 

 

tuburi aerare ecreale
tuburi aerare ecreale
tuburi aerare ecreale
tuburi aerare ecreale
tuburi aerare cereale
tuburi aerare cereale
tuburi aerare cereale
tuburi aerare cereale
Grup de producatori agricol Bihor srl/ Oradea
banda transportoare cereale, banda cereale, banda transportoare mobila, transport cereale, benzi transportoare, benzi transportoare mobila
Livrare si montare banda transportoare profesionala. Incarcare si descarcare cereale.
Marsat S.A / Cozmesti, jud. Iasi
INSTALATIE USCARE CEREALE
Am furnizat clientului o instalatie de uscare complet automatizata.